Personal trainer Krimpen aan den IJssel

Energique Body Management in Krimpen aan den IJssel biedt u de mogelijkheid om onder begeleiding van een personal training uw persoonlijke doelen te behalen. Aan de hand van uw personal trainingsprogramma wordt er stap voor stap toegewerkt naar dit doel.

De persoonlijke aanpak van Energique Body Management is iets dat we koesteren. Niemand is hetzelfde en iedereen reageert dus anders op een bepaalde training, daarom stellen we het persoonlijke trainingsprogramma in samenspraak met elkaar samen en passen we het gedurende het traject eventueel aan. Omdat we deze persoonlijke aanpak hanteren, kunt u van uw personal trainer niet alleen goede resultaten verwachten op het fysieke vlak, maar hij biedt u ook een luisterend oor.

Uw personal trainer voor uw persoonlijke doel

Energique Body Management biedt u een platform waar u uw fysieke problemen te lijf kunt gaan. Met uw personal trainer die zelf ook uit de buurt van Krimpen aan den IJssel komt, kunt u verschillende doelen nastreven. Een greep uit de doelen van Energique Body Management is:

Binnen dit persoonlijke doel is het de doelstelling van uw personal trainer om u fitter en optimistischer te laten voelen. Bovendien wordt tijdens uw training de privacy gewaarborgd door een privé ruimte. Hierdoor kunt u ongestoord naar uw doel toewerken onder begeleiding van uw personal coach.

De expertise van een gediplomeerde personal trainer

De passie van Energique Body Management uit Krimpen aan den IJssel ligt in het helpen van mensen. Deze passie wordt gecombineerd door diverse diploma’s op het gebied van fitness, massages en personal trainer. Ook is er ruime kennis aanwezig over de anatomie van de mens. Deze expertise van uw personal trainer maakt het mogelijk om effectief naar uw doel toe te werken.

Zet de stap naar uw personal trainer in Krimpen aan den IJssel

Bent u geïnteresseerd in een kennismaking om zo de mogelijkheden van een persoonlijk trainingsprogramma onder begeleiding van een personal trainer? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Maak een afspraak

Contact
Neem gerust contact op: michael@energiquebm.nl - 06 - 276 588 35 Plan uw route

Daadwerkelijk afvallen

"Nu weet ik gemotiveerd te blijven."

Hulp voor een goede balans tussen sporten en een gezond voedingspatroon.

Lees meer >

In balans met massage

"Ik ben een totaal ander mens."

Rust in lichaam en geest met onze ontspannings- en sportmassages!

Lees meer >

Weer vitaal na revalidatie

"Had ik dit maar eerder aangepakt."

Massages, fitness, begeleiding en fysiotherapie om weer vitaal te worden.

Lees meer >

Copyright © 2014 Energique Body Management. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum