Personal trainer Capelle aan den IJssel

Bij Energique Body Management heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke doelen op fysiek gebied te behalen onder begeleiding van een personal trainer. Voor verschillende doelen kunt u bij ons terecht. Samen met uw personal trainer stellen we een persoonlijk trainingsprogramma op waarmee stapsgewijs naar uw doel wordt toegewerkt. Vanuit Capelle aan den IJssel is uw personal trainer binnen handbereik.

Binnen de mogelijkheden bij Energique Body Management staat een persoonlijke aanpak altijd hoog in het vaandel. Omdat ieder lichaam anders reageert op bepaalde trainingsmethoden en bovendien veel mensen verschillende doelen hebben, kunnen we het trainingsprogramma aanpassen tijdens het traject. Uw personal trainer zal uw prestaties in de gaten houden om zo gecontroleerd mogelijk naar uw doel te werken.

De betrouwbaarheid van een personal trainer met expertise

Uw personal trainer heeft uitgebreide ervaring opgebouwd in de praktijk, maar heeft ook de nodige theoretische bagage. Dit blijkt uit de diplomering op het gebied van fitness, massages en een diploma als personal trainer. In Capelle aan den IJssel kan Energique Body Management u dan ook goed helpen met het bereiken van uw specifieke doel om u zo weer fris en vitaal te voelen.

Aan de hand van een personal trainer naar doel toewerken

U kunt de begeleiding van een personal trainer krijgen voor verschillende doeleinden. Of u nu af wilt vallen, of af wilt rekenen met een vervelende blessure, we helpen u graag met het bereiken van uw doel. We kunnen u onder andere helpen met het bereiken van de volgende doelen:

  • Revalideren na operatie
  • Gezond aankomen
  • Verbeteren van uw houding
  • Verliezen van gewicht

Daarnaast bent u bij Energique Body Management ook op de juiste plaats voor een ontspanningsmassage of een sportmassage. De massages hebben een preventieve en herstellende functie. Bovendien kunt u fijn tot rust komen.

Bereikbaarheid van uw personal trainer in Capelle aan den IJssel

Energique Body Management is makkelijk bereikbaar vanuit Capelle aan den IJssel. U kunt hier onze contactgegevens bekijken en uw route vanuit Capelle aan den IJssel naar onze locatie in Krimpen aan Den IJssel bepalen. U kunt ook eerst vrijblijvend contact opnemen met uw personal trainer.

Maak een afspraak

Contact
Neem gerust contact op: michael@energiquebm.nl - 06 - 276 588 35 Plan uw route

Daadwerkelijk afvallen

"Nu weet ik gemotiveerd te blijven."

Hulp voor een goede balans tussen sporten en een gezond voedingspatroon.

Lees meer >

In balans met massage

"Ik ben een totaal ander mens."

Rust in lichaam en geest met onze ontspannings- en sportmassages!

Lees meer >

Weer vitaal na revalidatie

"Had ik dit maar eerder aangepakt."

Massages, fitness, begeleiding en fysiotherapie om weer vitaal te worden.

Lees meer >

Copyright © 2014 Energique Body Management. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum