Afvallen Krimpen aan den IJssel

Energique Body Management in Krimpen aan den IJssel helpt u om gezond af te vallen en u fitter te voelen. Centraal in dit proces staat het verminderen van uw vetpercentage en tegelijkertijd uw spieren versterken. Dit wordt gerealiseerd onder persoonlijke begeleiding van een personal trainer. Op die manier kunnen we meetbare doelen stellen. Deze doelen zullen doorgaans tijdgebonden zijn om zo stap voor stap naar uw ultieme doel te werken.

Afvallen in een betrouwbare omgeving

Wellicht heeft u zelf al een poging gewaagd om gewicht te verliezen, maar liep het afvallen op een of andere manier toch spaak. Dan kan het goed zijn om u te wenden tot een professionele begeleider die een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel heeft staan. Bij Energique Body Management bent u in dat geval op de juiste plek. In onze vestiging in Krimpen aan den IJssel kunt u in een privé ruimte uw oefeningen voltooien en stap voor stap naar uw doel werken. Zo wordt u niet afgeleid en heeft u de beschikking over de gehele ruimte.

Afvallen zonder ‘jojo-effect’

Als u graag af wilt vallen dan is het demotiverend als het gewicht dat u verloren heeft, na een aantal weken alweer zichtbaar is als u op de weegschaal gaat staan. Daarom helpen wij u om een goede balans te vinden tussen uw eetpatroon en het sporten. Op die manier bereikt u duurzaam resultaat. Dit in tegenstelling tot veel van de diëten die online of in tijdschriften aangeboden worden. Hoewel deze diëten kunnen werken, vergt het veel discipline om op gewicht te blijven na het bereiken van uw doel. Met de persoonlijke aanpak van Energique Body Management verandert u echter de basis van uw levensstijl en gaan we op zoek naar een balans waar u tevreden mee kunt zijn.

Afvallen in Krimpen aan den IJssel – neem de stap

Als de aanpak van Energique Body Management u aanspreekt, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons. We nemen graag met u de mogelijkheden door. Zo kunt u op weg naar een gezonde levensstijl. U kunt contact met ons opnemen, maar u kunt ook langskomen op onze vestiging in Krimpen aan den IJssel. 

 

 

Maak een afspraak

Contact
Neem gerust contact op: michael@energiquebm.nl - 06 - 276 588 35 Plan uw route

Daadwerkelijk afvallen

"Nu weet ik gemotiveerd te blijven."

Hulp voor een goede balans tussen sporten en een gezond voedingspatroon.

Lees meer >

In balans met massage

"Ik ben een totaal ander mens."

Rust in lichaam en geest met onze ontspannings- en sportmassages!

Lees meer >

Weer vitaal na revalidatie

"Had ik dit maar eerder aangepakt."

Massages, fitness, begeleiding en fysiotherapie om weer vitaal te worden.

Lees meer >

Copyright © 2014 Energique Body Management. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum